Telefonen er midlertidig ændret til 537714 66 

Som noget nyt er vi begyndt at udleje elcykler, der er ingen bindingsperiode, dvs at elcyklen kan leveres tilbage til os allerede efter 1 måned, hvis dette er et ønske. For at etablere lejeaftalen er der dog et engangsgebyr på 400 kr. for de kinesiske elcykler. For Bosch elcykler er startgebyret  kr. 499  Kunden betaler typisk lejen via Mobile Pay, Swipp eller Netbank. Da udlejning er et nyt forretningsområde, er alle elcyklerne der udlejes  typisk sprit nye. Læs mere udlejning ovenfor i rubrikken: Generelt om Elcyklerne - Finansiering. 

Med samfundets øgede fokus på grøn energi og sundhed er elcyklen et oplagt valg, hvor du forener sund motion med en "grøn" livstil. En elcykel øger transport radiussen betydeligt og er et godt alternativ til bil og offentlig transport. Vi udlejer ikke cykler ud til kunder >95 kg.

Vi er elcykel specialister og rådgiver gerne. Elcyklerne kan naturligvis også besigtiges og prøves i Odder. Ja faktisk anbefaler vi, at du kommer og prøver vores elcykler. Så ved du, at den udvalgte model passer dig og har de rigtige køreegenskaber. Vi giver dig professionel rådgivning inden købet af elcykel. Vi ved, at en god kunde er en tilfreds kunde, derfor er det vigtigt for os, at vi altid yder en optimal service, og gøre din elcykel handel hos Velcykel så positiv en oplevelse som overhovedet muligt.


Velcykel er grundlagt ud fra en stigende efterspørgsel efter prisbillige kvalitets og æstetiske elcykler. Vores mission er at udnytte avanceret teknologiske mærkevare komponenter til at give elcyklerne funktionalitet og et stilfuldt udseende. Selv ser vi os som en elcykel aktør på markedet, der gør et nødvendigt gode billigere og dermed tilpasser vi os en bred mængde af elcykel forbrugere.

Vi holder åbent alle ugens dage også lør- og søndag i Odder fra 9.30 - 18.00. Men husk at aftale en tid inden du kommer.