Køb eller lej en elcykel til engrospris, se prisen i rubrikken Modeller ovenfor

Vi forhandler vores eget elcykel mærke, som vi her kan sælge billigt, da vi laver vores indkøb direkte fra fabrikken.

Vores varelager  er næsten tømt p.t. så check evt. hvad der er ledig under modeller. Vi skriver ikke folk op til cykler fremadrettet, da ikke muligt at administrere dette. Men hvis du sender en e-mail med overskriften Nyhedbrev - så får du besked om når der udbydes nye cykler. 

Ingen binding ved udlejning

Som noget nyt er vi begyndt at udleje elcykler, der er ingen bindingsperiode, dvs at elcyklen kan leveres tilbage til os allerede efter 1 måned, hvis dette er et ønske. For at etablere lejeaftalen er der dog et engangsgebyr på 450 kr. for de kinesiske elcykler. For Bosch elcykler er startgebyret  kr. 700 Kunden betaler typisk lejen via Mobile Pay, Swipp eller Netbank. Da udlejning er et nyt forretningsområde, er alle elcyklerne der udlejes  typisk sprit nye. Læs mere udlejning ovenfor i rubrikken: Generelt om Elcyklerne - Finansiering.  


Få dig en Elcykel med Watt i Pedalerne

Med samfundets øgede fokus på grøn energi og sundhed er elcyklen et oplagt valg, hvor du forener sund motion med en "grøn" livstil. En elcykel øger transport radiussen betydeligt og er et godt alternativ til bil og offentlig transport.


Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 42 58 56 66 eller skriv og få besvaret alle dine spørgmål angående elcykler. Vi er elcykel specialister og rådgiver gerne. Elcyklerne kan naturligvis også besigtiges og prøves i Odder. Ja faktisk anbefaler vi, at du kommer og prøver vores elcykler. Så ved du, at den udvalgte model passer dig og har de rigtige køreegenskaber. Vi giver dig professionel rådgivning inden købet af elcykel. Vi ved, at en god kunde er en tilfreds kunde, derfor er det vigtigt for os, at vi altid yder en optimal service, og gøre din elcykel handel hos Velcykel så positiv en oplevelse som overhovedet muligt.


Velcykel er grundlagt ud fra en stigende efterspørgsel efter prisbillige kvalitets og æstetiske elcykler. Vores mission er at udnytte avanceret teknologiske mærkevare komponenter til at give elcyklerne funktionalitet og et stilfuldt udseende. Selv ser vi os som en elcykel aktør på markedet, der gør et nødvendigt gode billigere og dermed tilpasser vi os en bred mængde af elcykel forbrugere.

Vi holder åbent alle ugens dage også lør- og søndag i Odder fra 9.30 - 18.00. Men husk at aftale en tid inden du kommer.