Vi holder ferielukket de næste 2 uger

Som noget nyt i branchen er vi begyndt at udleje elcykler på månedsbasis, der er ingen bindingsperiode, dvs at elcyklen kan leveres tilbage til os allerede efter 1 måned, hvis dette er et ønske. For at etablere lejeaftalen er der dog et engangsgebyr på 400 kr.  Kunden betaler typisk lejen via Mobile Pay eller Netbank. Da udlejning er et nyt forretningsområde, er alle elcyklerne der udlejes  typisk sprit nye. Læs mere om udlejning i bjælken ovenfor: Generelt om Elcyklerne - Finansiering. Cyklerne står i dyngby som sædvanlig, Morten er nu tilbage i Danmark og kan ekspedere. 


Udlejning matcher perfekt personer, der vil afprøve om de har et reelt behov for en elcykel., dem der endnu ikke ved hvilken type elcykel de ønsker at købe. De der ønsker ikke at binde pengene i en cykel og de som ønsker flexibilitet i lejeaftalen med velcykel er unik. Men rent økkonomisk giver det også rigtig god  mening, da lejen er lagt på et meget attraktiv niveau. Og uforudsete omk. til reparationer på batteri og motor helt kan afvises.


Men vi er nu også begyndt at forhandle elcykler leveret direkte  fra Baltik Variras, der er Europas største cykelfabrik. Disse elcykler har en meget  høj kvalitet.  Velcykel  har været etableret i 3 år og efterhånden har vi opbygget en solid viden om elcykler, som vi gerne deler ud af.  Elcyklerne kan naturligvis også besigtiges og prøves i Odder. Ja faktisk anbefaler vi, at du kommer og prøver vores elcykler. Så ved du, at den udvalgte model passer dig og har de rigtige køreegenskaber. Vi giver dig professionel rådgivning inden købet af elcykel. Vi ved, at en god kunde er en tilfreds kunde, derfor er det vigtigt for os, at vi altid yder en optimal service, og gøre din elcykel handel hos Velcykel så positiv en oplevelse som overhovedet muligt.


Vi holder åbent alle ugens dage også lør- og søndag i Odder fra 9.30 - til solnedgang. Men husk at aftale en tid inden du kommer.